°C
maandag 15 juli 2024

Filmmiddag Manchester by the Sea

Hillegom – Donderdag 1 februari wordt de film Manchester by the Sea van regisseur Kenneth Lonergan gedraaid. Met twee gewonnen Oscars, zowel voor de beste mannelijke hoofdrol, als voor het beste scenario, is het een film waar je stil van wordt.

Lee Chandler, gespeeld door Casey Affleck, is klusjesman van een appartementencomplex in Boston. Als zijn oudere broer Joe plotseling komt te overlijden, blijkt hij de voogdij over zijn neef Patrick te krijgen. Lee keert terug naar zijn geboorteplaats. Een plek die hij niet zomaar heeft verlaten …

Deze ontroerende film met fantastische acteerprestaties van Casey Affleck en Michelle Williams zorgt voor heel wat emoties.

Manchester by the Sea is te zien in jongerencentrum Solution, Van den Endelaan 7, in Hillegom. De film start om 14.00 uur, de deuren gaan een kwartier voor aanvang open. Van tevoren reserveren is niet nodig.

De kosten bedragen € 3,50 incl. een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Welzijnskompas tel: 0252 75 71 00.

Voor vervoer naar en van Solution kan gebruik gemaakt worden van de bus van WelzijnsKompas. Reserveringen kunnen tot uiterlijk 1 dag van te voren gedaan worden op tel. 0252 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: