°C
vrijdag 25 oktober 2024

Musical Guys & Dolls

Bollenstreek – Schuif op 25 en 26 mei en 1 en 2 juni aan in de Nachtegaal, Lisse! MuBo speelt de komische en romantische Broadway hit, GUYS & DOLLS en creert speciaal voor deze voorstelling een ware nachtclub; The Hotbox.

Stoere gokkers, poeslieve (?) danseressen, het Leger des Heils en nachtclubzangers, ze komen allemaal voorbij in dit swingende stuk. Tijdens de repetities vliegen de vonken er vanaf en blijkt dat deze twaalfde productie van MuBo door de deelnemers weer met veel plezier en passie zal worden gespeeld. Met bekende nummers als ‘Luck be lady’ en ‘Sit down you’re rocking the boat’, gespeeld door een 30-koppige orkest, staat Guys & Dolls ongetwijfeld garant voor een swingende avond. Waan je in het New York van de jaren ’50 wanneer je middenin de nachtclub stapt en plaats neemt aan een van de tafels. Een niet te missen voorstelling waarvoor kaarten vanaf nu te koop zijn. De vorige MuBo productie, CHESS, was meerdere avonden uitverkocht, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Ga naar de vernieuwde website van MuBo om een impressie te krijgen van de kwaliteit waar MuBo altijd naar streeft en laat je gelijk verleiden een gokje te wagen en die felbegeerde kaarten te bemachtigen. Let op, er is maar beperkt plaats! Dus koop die kaarten en geniet van het speltakel dat Guys & Dolls heet!

MuBo speelt Guys & Dolls op 25 en 26 mei en 1 en 2 juni in de Nachtegaal, Lisse. Kaarten zijn te verkrijgen via www.stichtingmubo.nl of via VVV Lisse

Aankomende evenementen

Lees ook: