°C
zondag 14 juli 2024

Doe-middagen bij Welzijnskwartier

Hillegom – De afgelopen jaren organiseerde Welzijnskwartier jongerenwerk Hillegom elke woensdag een doe-middag. Deze zeer succesvolle doe-middagen, voor kinderen vanaf 10 jaar, gaan ook in 2018 weer door. Vanaf 17 januari worden er zeer diverse activiteiten en workshops georganiseerd. De eerste doe-middag is gelijk al een klapper, de populaire NERF battle wordt wegens succes herhaald! Daarnaast komen ook de middagen in het kader van het project “later als ik groot ben” weer terug. De politie komt langs, we gaan naar de burgermeester, en op veler verzoek, gaan we een kijkje nemen bij de McDonalds. Uiteraard zijn er ook weer middagen met sport, spelletjes en knutselen. In de voorjaars vakantie, op woensdag 28 februari, komt er weer een tienerdag. Deze dag wordt weer gevuld met workshops, deze keer gaan we o.a. lekkere bonbons maken!

De doe-middag is gratis maar aanmelden is verplicht. De tienerdag kost €15 voor de hele dag inclusief lunch. Aanmelden kan door een mail te sturen naar richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl Voor verdere informatie kan je bellen of appen naar Richard Grimbergen: 0610704075.

Aankomende evenementen

Lees ook: