°C
dinsdag 23 juli 2024

Kerstlichtjesactie 2017

Hillegom – Ieder jaar, nadat de Sint is vertrokken, komen de kerstlichtjes weer naar buiten en worden de huizen mooi versierd. Het ene huis nog mooier dan het andere. Dit jaar kunnen alle Hillegommers hier mooie prijzen mee winnen.

Hillegom Online organiseert samen met Tuincentrum de Oosteinde voor het eerst de Kerstlichtjesactie. In de periode dat de dagen korter worden trekken de Hillegom Online fotografen erop uit om de met lichtjes versierde huizen te fotograferen. Deze foto’s worden geplaatst op de website www.hillegomonline.nl.

Deelname
Iedereen kan het eigen huis, of het huis van een kennis opgeven. Onze fotograaf zal ’s avonds langskomen om het huis te fotograferen. Hierbij vragen wij uiteraard toestemming aan de bewoners. De wedstrijd loopt van 6 december t/m 20 december. De prijsuitreiking is op donderdag 28 december. Aanmelden kan via de website of via kerstlichtjes@hillegomonline.nl.

Prijzen
Tuincentrum Oosteinde heeft een mooie prijzenpot gemaakt. De 1e prijs krijgt namelijk € 100,- de 2e prijs € 50,- en de 3e prijs € 25,- aan tegoedbonnen van de Oosteinde. De winnaars worden door een jury gekozen. Daarnaast is er ook een publieksprijs. Deze prijs gaat naar de foto met de meeste likes op Facebook. De publieksprijs wint een mooie verlichte Wilgenboom t.w.v. ruim € 100,-.

Aankomende evenementen

Lees ook: