°C
woensdag 17 juli 2024

Sinterklaastheater

Op zondag 19 november komt Jeugtheater Tikkie weer naar Hillegom om de Sinterklaasvoorstelling uit te voeren. Een goede start van de Sinterklaastijd! Kom dus met de hele familie kijken, luisteren en natuurlijk meezingen en meedansen met de Pieten!

Kaartjes kosten € 6,50 voor zowel kinderen als volwassenen. Er is plek voor iedereen, want ook dit jaar wordt de Sinterklaasvoorstelling twee keer gespeeld: om 11.30 uur én om 14.30 uur. Voor reservering kunt u terecht op de website www.scbh.nl. Ook kunt u op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur telefonisch de laatste kaartjes bemachtigen via telefoonnummer 0252- 518869. De kinderen krijgen tijdens de voorstelling limonade en na afloop een kleurplaat.

Als u ons laat weten dat u met een verjaardagspartijtje komt, dan reserveren we plaatsen en wordt de jarige toegezongen. Dat kan via een mail naar kindertheater@scbh.nl of via de website www.scbh.nl. Het adres van De Kulturele Raad is Prinses Irenelaan 16.

Aankomende evenementen

Lees ook: