°C
woensdag 17 juli 2024

Nieuwe fotowedstrijd voor Frans Out-galerij

Hillegom – Stichting Vrienden van Oud Hillegom heeft de nieuwe opdracht bepaald voor de fotowedstrijd die aan de Frans Out-galerij gekoppeld is. Die luidt: ‘een nieuw beeld van een oud pand’.

“Helaas hebben we geen winnaar kunnen uitroepen van de vorige wedstrijd”, aldus Jacolien van der Valk, bestuurslid PR en communicatie van de stichting. “Die opdracht was ‘Zomervakantie in Hillegom’ maar leverde volgens de jury geen winnaar op die voldeed aan de opdracht. Deze opdracht zal de historie-minnende fotografen zeker aanspreken en we hopen op een zware klus voor de jury.”

De Vrienden van Oud Hillegom hebben de Frans Out-galerij opgericht ter nagedachtenis aan eerste voorzitter Frans Out. Op die manier wil de stichting graag zijn bijdrage aan het erfgoed van Hillegom levend houden. Deze digitale fotogalerij vindt u op de Vrienden-website www.vriendenvanoudhillegom.nl onder het kopje Publicaties.

Foto’s kunnen worden ingestuurd tot 1 januari 2018 naar emailadres frans.out.galerij@gmail.com. Naast het organiseren van deze fotowedstrijden zijn er nog veel meer Vrienden-activiteiten, zie hiervoor het evenementenoverzicht op de website.

Aankomende evenementen

Lees ook: