°C
dinsdag 23 juli 2024

Hoogste punt nieuw medisch centrum

Hillegom – De renovatie en nieuwbouw van het voormalige ABN-AMRO gebouw op de hoek Sixlaan/Weeresteinstraat verloopt voorspoedig. Op 20 oktober is gevierd dat het hoogste punt is bereikt. Het karakteristieke pand met de nieuwe aanbouwen wordt vanaf februari volgend jaar het nieuwe onderkomen van de huisartsen Van der Kaaden en Saaf. Ook wordt in het pand een bloedafnamepunt van Atalmedial gevestigd.

De nieuwe locatie wordt vormgegeven door KPG Architecten uit Heemstede. Zij zorgen ervoor dat de villa uit 1895 met de nieuwe aanbouw straks weer een schitterende aanblik zal geven op deze markante locatie.

Huisarts Van der Kaaden: “We zijn hier al vele jaren mee bezig en verheugen ons er enorm op te mogen gaan werken in dit prachtige pand. Slecht één deurtje verder dan onze huidige locatie aan de Weeresteinstraat, waar 3 generaties van der Kaaden praktijk voerden. Het was een lange aanloop, de voorbereidingen kosten veel tijd, maar het resultaat van de inspanningen van architect van de Poll mag er straks zijn.”

Huisarts Saaf neemt ook haar intrek in het pand, in het gerenoveerde gedeelte van de oude villa. Er komt een gezamenlijke entree en wachtkamer, beide artsen blijven ieder hun eigen praktijk voeren.

Als derde partij zal Atalmedial aan de voorzijde van het oude pand een tweede bloedafnamepunt openen. Atalmedial heeft al een post in het Dienstencentrum Elsbroek

Aankomende evenementen

Lees ook: