°C
zondag 14 juli 2024

Sportinstuiven Herfstvakantie

Hillegom – Op dinsdag 17 en donderdag 19 oktober zijn er in samenwerking met de verenigingen en de sportaanbieders twee sportinstuiven. Er zijn dan knotsgekke springkussens en je kan op deze dagen, onder andere, meedoen met nunchaku-do, korfbal, ballet, streetdance en voetballen. Natuurlijk kan er geknutseld worden en is er voor iedereen een bekertje drinken. 

Ben je tussen de 4 en de 15 jaar? Dan ben je deze twee dagen van harte welkom tussen 13.00 tot 15.00 uur in ‘de Vosse’ (Vosselaan 152, 2181 CD Hillegom). De zaal gaat om 12.30 uur open en de entree is 2 euro per persoon per dag. Het is mogelijk om je van tevoren aan te melden via de Facebook Pagina van ‘Hillegom in Beweging’.

Voor informatie kan je contact opnemen met Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl, 06-15691790

Aankomende evenementen

Lees ook: