°C
dinsdag 16 juli 2024

Baby- en Peutermarkt

Hillegom – Zaterdag 30 september is van 10:00 – 13:00 uur de Baby- en Peutermarkt in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Hier kun je informatie krijgen over allerlei thema’s rond de ontwikkeling en opvoeding van baby’s en peuters. Ouders, grootouders én baby’s en peuters zijn van harte welkom. De toegang is gratis. De Baby- en Peutermarkt vindt voor het tweede jaar plaats en is georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin Hillegom.

Tijdens de diverse activiteiten kunnen ouders kennismaken met de wereld van baby’s en peuters in Hillegom. Verschillende organisaties die iets voor je baby en/of peuter kunnen betekenen presenteren zich; overal in de bieb vind je stands waar je informatie kunt krijgen.

Ook beantwoorden zij vragen van de bezoekers. Daarnaast zijn er maar liefst 19 interactieve workshops zodat de peuters lekker bezig kunnen zijn met bijvoorbeeld knutselen, sporten en muziek maken. Ook wordt er geschminkt en nog veel meer!

Dit jaar komt de bekende poppenkastspeler Fritsie Duikelaar de kinderen verblijden met twee voorstellingen. De eerste voorstelling is om 10:30 uur en de tweede om 11:30 uur. Alle activiteiten zijn gratis!

De baby- en peutermarkt wordt gehouden in de aanloop naar de Week van de Opvoeding.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl of bekijk het programma online

Aankomende evenementen

Lees ook: