°C
zaterdag 13 juli 2024

Hilarische Muziekbingo

Hillegom – Dit spel is gebaseerd op de welbekende bingo (of zoals ze het in het zuiden zeggen: kienen). De spelregels zijn simpel. Elke speler heeft een kaart voor zich met verschillende artiestennamen erop in plaats van getallen. De bingomaster heeft een bingospel, het rad met de genummerde balletjes.. De nummers op de balletjes corresponderen met de tracks op de afspeellijst. Wanneer er een balletje valt, hoor je het begin van die track. Als je weet wie je hoort en die naam staat op je kaart, vink je die dus af. Enzovoorts. Vervolgens win je een prijs als je 1 rijtje vol hebt (horizontaal, verticaal of diagonaal), vervolgens twee rijtjes en tenslotte een volle kaart.
Bij een valse bingo moet die speler een liedje zingen. Dat gebeurt door een getal te kiezen tussen de 1 en 14. Dat getal correspondeert weer met een karaokeversie, dus je hebt altijd de muziek en de tekst bij de hand.

Ga lekker los, zing en speel mee! Want herken je de zangeres/zanger/band en staat die op je kaart? Dan maak je ook nu weer kans op de meest doldwaze prijzen! En alles komt voorbij: van pop tot soul, van rock tot disco, van Nederlandstalig tot lekkere foute hits!
We spelen maar liefst 3 rondes! En nog een laatste tip: meezingen met de fragmenten verhoogt niet alleen de gezelligheid, maar ook je kansen!

Bingokaarten zijn € 5,- per persoon (3 rondes)en zijn te koop aan de bar bij Cafe Murphy’s Law. Indien er op de avond zelf nog kaarten over zijn, zijn deze extra te koop voor € 2,- per kaart per ronde. We hebben maar 80 kaarten, dus wees er snel bij.
Vanaf 19.00 uur is de deur open en we zullen starten om 20.00 uur.

Aankomende evenementen

Lees ook: