°C
zaterdag 13 juli 2024

Het Groot Hillegoms Dictee

Hillegom – Al jarenlang een traditie: het Groot Hillegoms Dictee. Op woensdag 13 september kan iedere liefhebber om 19:30 weer aanschuiven in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Samen met de Harddraverijvereniging Hillegom e.o. (HVH) organiseert de Bibliotheek een pittig Groot Hillegoms Dictee. Voor sommigen is een dictee een kwelling, voor anderen bestaat er niets mooiers dan te presteren bij het spellen van al die lastige woorden, wel of geen cedilles, accenten en hoofdletters. De winnaar geniet het hele jaar hoog aanzien in Hillegom en er zijn mooie prijzen te winnen. Iedereen mag gratis meedoen, maar je moet er snel bij zijn, want het aantal deelnemers is beperkt. Geef je op via www.harddraverijvereniginghillegom.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: