°C
dinsdag 16 juli 2024

Familiefietstocht belooft bijzonder te worden

Advertorial

HILLEGOM – Harddraverijvereniging Hillegom houdt zondag 10 september een familiefietstocht. De tocht vindt plaats tijdens de alom bekende Hillegomse feestweek. De tocht is uitermate geschikt voor de gehele familie. Dit is jaar is het een hele bijzondere fietstocht, een fietstocht die door de mooiste gebieden in de regio gaat en waarop de organisatie extra haar best gedaan heeft.

Startpunt van de fietstocht is de showroom van FietsUniek aan de Arnoudstraat 10 in Hillegom (let op, dit is de nieuwe locatie van FietsUniek). Deelnemen is gratis en opgeven vooraf is niet nodig. De harddraverijvereniging staat bekend om de evenementen die het jaarlijks in september organiseert. De fietstocht maakt al jarenlang onderdeel uit van de festiviteiten.

Harddraverijvereniging Hillegom heeft haar best gedaan een spannende, mooie en uitdagende fietstocht te organiseren waar jong en oud volop van kan genieten. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: een (korte) tocht van ongeveer 25 kilometer en een wat langere fietstocht van 37 kilometer. Beide tochten voeren langs prachtige plekjes. Halverwege de tocht worden de deelnemers getracteerd op een gratis (fris)drankje. Onderweg zijn ook de gebruikelijke controlepunten en ook daar is uiteraard volop gelegenheid om even te pauzeren, iets te drinken of gewoon te genieten van het prachtige gebied. Eindpunt van de familiefietspunt is brasserie De Houttuin bij De Oude Pomp. Deelnemers krijgen daar een leuk aandenken aan de fietstocht en kunnen daar bovendien napraten onder het genot van een hapje en een drankje. De route is zondag 10 september af te halen bij het startpunt bij de showroom van FietsUniek waar deelnemers voor ze op de fiets stappen kunnen rekenen op een heerlijke kop koffie met wat lekkers. Deelnemers kunnen hun route vanaf 11.00 uur afhalen bij FietsUniek en kunnen vervolgens vertrekken voor hun tocht over 25 of 37 kilometer. Naar verwachting is iedereen rond de klok van 16.30 uur bij De Houttuin.

Mensen die meer informatie willen, kunnen terecht bij de showroom van FietsUniek aan de Arnoudstraat 10 in Hillegom. Bellen en mailen kan uiteraard ook: 0252-830201 en info@fietsuniek.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: