°C
donderdag 25 juli 2024

Nationale Sportweek met Jahn

Hillegom – Van 9 tot en met 17 september 2017 wordt de Nationale Sportweek gehouden. Natuurlijk staan ook alle recreatieve sportlessen bij GV Jahn open voor Hillegomse sportievelingen. Kinderen kunnen mee doen met de turnlessen op maandag en woensdag in de gymzaal in de Mesdaglaan en op donderdag eens proberen hoe het is om te gymmen met een hoepel of een lint tijdens de ritmisch gym lessen in de Vosse. Maar ook volwassenen kunnen een les Keep Fit (voor 45 jaar en ouder) op dinsdag of een les Gezond & Fit proberen in de Mesdaggymzaal. Speciaal voor Senioren (vanaf 65 jaar) zijn er op dinsdag Seniorenlessen in de Drempel. De tijden van al onze lessen kunt u terug vinden op www.jahn-hillegom.nl/lesschema. Voor meer vragen kunt u een email sturen naar bestuur@jahn-hillegom.nl. Trek sportieve kleding aan en kom vrijblijvend mee doen met één of meerdere van onze lessen!

Aankomende evenementen

Lees ook: