°C
maandag 15 juli 2024

Welzijnskwartier start weer met doe-middagen

HILLEGOM – Vanaf woensdag 6 september start jongerenwerk Welzijnskwartier weer met de populaire doe-middagen. Er zijn o.a. sportmiddagen met Hillegom in beweging, creatieve middagen in Solution, koken, nerfen, en online boek schrijven in de bibliotheek. Daarnaast zijn er twee “losse” projecten geïntrigeerd in de doe-middagen.

Later als ik groot ben is een project waarbij wij 4 middagen langs een aantal beroepen gaan. Wij gaan langs verschillende beroepen op diverse locaties in Hillegom, om daar te kijken en te horen van iemand uit die sector hoe het werkt in zijn beroep en hoe diegene daar terecht is gekomen. Dus weet jij nog niet zeker wat je later wilt worden? Grijp dan deze kans om samen met ons op pad te gaan! We gaan langs bij Hotel flora, autobedrijf van Saase, de Dekamarkt en de Rabobank.

The Bully Project is een project wat het thema pesten belicht. Aan de hand van spannende activiteiten gaan wij aan de slag met het thema pesten. Wat is het, wat doet het met je, en hoe ga je er mee om? Dat zijn onder andere vragen die bij dit thema naar voren komen. Ook behandelen we wat het verschil is tussen pesten en plagen. Niet alleen vanuit het oogpunt van het slachtoffer maar ook vanuit de dader, de meelopers en bijv. de klokkenluider wordt hiernaar gekeken. Vier leuke, actieve, en educatieve middagen staan er gepland.

De doe-middag is voor de leeftijd 10 tot 14 jaar. Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 op verschillende locaties in Hillegom. De doe-middag is gratis en aanmelden is verplicht. In tegenstelling tot de voorgaande jaren verzamelen we bij de diverse locaties. Aanmelden kan voor één of meerdere middagen/projecten door een mail te sturen naar richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl

Voor informatie kan je altijd bellen of appen naar Richard Grimbergen, 0610704075,

Aankomende evenementen

Lees ook: