°C
dinsdag 23 juli 2024

Open dansweken

Hillegom – Bij Dans- & Balletstudio DansDesign zijn er de Open Dansweken, van maandag 28 augustus t/m zaterdag 9 september. Tijdens deze 2 weken kan iedereen kosteloos (dans)lessen uitproberen, om te kijken welke dansvorm het beste bij hem of haar past.

Een gevarieerd aanbod is waar DansDesign bekend om staat, met gediplomeerde docenten waarbij plezier de boventoon voert. Zo worden er danslessen gegeven als Streetdance, Streetfunk, Klassiek/Modern en Jazz, maar ook High Heels (dansen op hakken) is een onderdeel van het aanbod. En dit beperkt zich niet tot de danslessen, maar er worden ook sportlessen gegeven zoals: Zumba, Stretch & Relax en Total Body Work-out.

Voor de allerkleinsten zijn de lessen Peuterpret en Dansmix, waarbij kinderen van 2,5 jaar oud tot 6 jaar oud op een speelse manier kennis maken met de verschillende dansvormen en -oefeningen.

En voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid voor de Discolessen (met muziek uit de jaren ‘80-‘90-‘00) voor volwassenen en Musical voor tieners.

Kijk voor meer informatie over deze open dansweken en het volledige gratis lesaanbod op: www.dansdesign.nl of kom langs bij DansDesign, op het Henri Dunantplein 20 in Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: