°C
woensdag 24 juli 2024

Bridgecursus voor beginners

Hillegom – De Hillegomse Bridgeclub is een gezellige club met als voornaamste doel het organiseren van ontspannen bridgeavonden op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.

Het speelseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. Zowel tijdens deze speelperiode als daar buiten worden diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals de jaarlijkse eind-, zomer-, en kroegendrive. Het seizoen starten we in september met een fietstocht en opwarmdrive.

Bridgen speel je altijd samen met een partner tegen een ander paar. Zodra je er klaar voor bent om mee te spelen met de competitie, speel je op één avond tegen 6 verschillende paren. Zo kom je in contact met diverse andere mensen. Het sociale karakter binnen onze club is dan ook van groot belang.

Bridgen is door iedereen te leren. Ook als je nog nooit een kaartspel gespeeld hebt.
Het is niet aan leeftijd gebonden.
Daarom organiseren we gedurende 12 maandagavonden een beginnerscursus voor jong en oud onder leiding van een ervaren en kundig docent, de heer Hans Somers.
Vanaf 25 september kun je deze lessen volgen in Lunchroom Dunant op het
Henri Dunantplein, waar je de belangrijkste grondbeginselen van het bridgespel leert.

De cursus begint om 19.30 uur op maandag 25 september en eindigt maandag 18 december. De kosten bedragen voor de complete cursus € 95. Je kunt je tot uiterlijk 11 september aanmelden ( al dan niet met een partner) bij Bart Swart per e-mail via swart101@hetnet.nl òf telefonisch via telefoonnummer 0252-52 22 31

Maandagavond 11 september om 19.30 uur is in de Lunchroom Dinant een vrije inloop om kennis met elkaar te maken. We hopen je dan te verwelkomen.

Aankomende evenementen

Lees ook: