°C
maandag 15 juli 2024

Sportkamp S.v. Hillegom

Hillegom – Dit kamp wordt al jaren georganiseerd door een groep van twintig tot dertig vrijwilligers. Zij verblijven een week lang op groepsaccommodatie De Haverkamp in Hengelo (Gelderland). Tijdens deze week wordt er gesport, gelachen en feest gevierd. Van bootcamp tot bosloop, van voetbal tot een sportdag, van een themavond tot een disco-avond en van het zwembad tot een bonte avond, er is van alles te doen!

Het mooie aan deze week is dat alle leiders als vrijwilliger mee gaan. Niet alleen de groepsleiders en algemene leiding maar ook onze professionele koks en de keukenploeg.

Zelfs in Hillegom zijn vrijwilligers de gehele week en het jaar vooraf betrokken bij deze fantastische week. Zo maakt de organisatie van Sportkamp al jarenlang gebruik van de vrijwillige diensten van Copex, die zorgt voor het transport van alle attributen en de koffers van de deelnemers. Verder sponsort JV Plant, waardoor de deelnemers kunnen genieten van een stormbaan of zeephelling!

Hier blijft het niet bij, een belangrijke sponsor is ook de actie Houd Hillegom Schoon, wat wordt georganiseerd door de gemeente Hillegom en wordt uitgevoerd door de voetballers van SV Hillegom. Ook de organisatie van het jaarlijkse Hans Maas toernooi op de plaatselijke voetbalclub draagt zijn steentje bij.

Om dit af te sluiten sponsort Slagerij van de Reep dit jaar het totale vleespakket voor de gehele week voor alle deelnemers en vrijwilligers!

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers en alle bijdragen van de sponsoren blijft het voor de deelnemers weer mogelijk deel uit te kunnen en mogen maken van een fantastische week. Op de website www.sportkampsvhillegom.blogspot.nl/ en op de Facebook-pagina van Sportkamp SV Hillegom www.facebook.com/SportkampSVHillegom/ vindt een dagelijkse update, inclusief vele foto’s plaats.

Aankomende evenementen

Lees ook: