°C
woensdag 24 juli 2024

Team Even Buurten in uw buurt!

Hillegom – WelzijnsKompas is dé welzijnsorganisatie van Hillegom en Lisse. Met vele vrijwilligers en partners zet WelzijnsKompas zich in voor (kwetsbare) bewoners van Hillegom en Lisse. Met ons team Even Buurten zijn wij binnenkort aanwezig in de buurt. Wij zijn daar aanwezig met een gezellige ‘koffiecorner’. Wij komen er middels een vragenlijst en een kort gesprek graag achter wat er speelt in de buurt, waar de buurtbewoners behoefte aan hebben en of er ideeën zijn om de leefbaarheid te verbeteren. Middels de verkregen informatie willen wij de buurt ondersteunen in het opzetten van (nieuwe) activiteiten. Durf op ons af te stappen en wees welkom voor koffie of thee, fris en een lekkernij!

Wanneer:
Lisse (buurt Rembrandtplein):
Dinsdag 11 juli en donderdag 20 juli

Hillegom (buurt Meer en Dorp):
Donderdag 6 juli en maandag 17 juli

Vrijwilligers gezocht voor het afnemen van vragenlijsten in de buurt!
Op bovengenoemde data zijn wij op zoek naar vrijwilligers (vanaf 16 jaar) die het leuk vinden om vragenlijsten af te nemen bij de bewoners, en maximaal 3 uur actief te zijn. Het team Even Buurten ondersteunt de vrijwilligers voorafgaande en als vanzelfsprekend zijn wij zelf aanwezig. Een vrijwilligersvergoeding is van toepassing.

Voor vragen of aanmelden kan men terecht bij Dionne Scheepmaker via d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of bel 06 – 45331545 dan wel
(0252) 757 100 tussen 9.00 en 12.30 uur.

Aankomende evenementen

Lees ook: