°C
zaterdag 13 juli 2024

Feit- of fictiewandeling

Hillegom – Stichting Vrienden van Oud Hillegom heeft voor juli en augustus een aantal interessante zomeravond-activiteiten op het programma staan. Ook dit jaar wordt de reeds bekende Feit- of fictiewandeling georganiseerd door de Vrienden van Oud Hillegom.

Dit jaar vindt deze wandeling eenmaal plaats, op woensdag 12 juli. Wilbert Koops en Veronica Handgraaf hebben weer interessante vragen opgesteld voor deze wandeling door ons dorp. Voor velen zal dit niet zo eenvoudig zijn om de 20 echte en niet-waar verhalen uit elkaar te houden over de historie van onze woonplaats. Dat maakt het zeker de moeite waard om mee te doen met deze wandeling, die ongeveer 1,5 km beslaat. Na afloop worden de vragen toegelicht door onze specialisten in het Maartenshuis en onder het genot van een kopje koffie of thee kan nog even worden nagepraat. Ook wordt dan bekend gemaakt welke deelnemer de oorkonde voor de hoogste score in ontvangst mag nemen.

Startpunt is de Grote Pomp op de Houttuin. Om circa 19.00 uur gaan we van start. De kosten bedragen € 3,00 per persoon, inclusief versnapering.

Zie ook alle andere activiteiten van de Vrienden op het evenementenoverzicht op de website www.vriendenvanoudhillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: