°C
maandag 15 juli 2024

Expositie Sonja Slooten

Hillegom – In de maanden juli en augustus exposeert Sonja Slooten haar foto’s in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). U bent van harte welkom om haar werk te bekijken tijdens openingsuren van de Bibliotheek. De toegang is gratis.

Sonja Slooten: “De passie voor fotografie zit bij ons in de familie. Mijn vader was een enthousiast amateur, portretfotografie had zijn voorkeur.

Mijn broer, aangestoken door het virus, is uiteindelijk een professioneel fotograaf geworden. Neem een kijkje op zijn website: www.robslooten.nl. Hij geeft cursussen waarin hij je op een bevlogen, creatieve en vaak humoristische wijze op een heel andere manier leert kijken….en zien.

Door deze cursussen is fotografie nu ook mijn passie geworden. Mijn voorkeur gaat uit naar abstract, architectuur en vergane glorie (oude industriële plekken zijn een snoepwinkel voor mij !).

Het is heel leuk om mijn werk in de Bibliotheek te zien hangen. Eerder hingen mijn foto’s in de Bibliotheek Haarlem Noord, in de maanden juli en augustus zijn ze nu te zien in de Bibliotheek Hillegom.

Meer werk van mij is te zien op mijn website www.meandmycamera.nl.”

Aankomende evenementen

Lees ook: