°C
woensdag 24 juli 2024

Bier en BBQ festival

Na het succes van voorgaande jaren organiseert brouwerij Klein Duimpje op 8 juli 2017 voor de vierde keer het Zuid-Hollands Midzomer Bier & BBQ festival
Het festival vindt plaats op het voorplein van brouwerij Klein Duimpje aan de Leidsestraat in Hillegom, van 13.00 tot 21.00 uur.

Maar liefst dertien bierbrouwerijen uit Zuid-Hollandse zorgen voor een fraai ingericht festivalterrein. Hier zullen de brouwers u kennis willen laten maken met diverse lichte en zwaardere speciaal bieren, welke zij ambachtelijk hebben gebrouwen.

Vijf BBQ teams zorgen voor de culinaire omlijsting van het evenement. De BBQ teams zullen de festivalgasten heerlijke BBQ gerechten verkopen bestaande uit fingerfood (bijv. saté stokjes) en broodjes (bijv. pulled pork).

Buiten de brouwerijen en de barbecue teams, is er ook een ijskraam aanwezig en verschillende andere standjes met eten en drinken. Na het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar weer livemuziek aanwezig zijn. Net als vorige jaren is er ook ruimte voor een goed doel om zich te presenteren. Dit jaar is gekozen voor de jeugdkamp “de Hillbillies”, een organisatie die het al ruim 25 jaar mogelijk maakt voor kinderen om in de zomer een weekje weg te gaan.

Het festivalterrein is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Buslijn 50 van Arriva stopt op 50 meter van het terrein en voor vervoer van NS station Hillegom naar de brouwerij rijdt gedurende de dag, tegen een kleine vergoeding, een personenbusje heen en weer. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen aanwezig.

Volg ons op www.kleinduimpje.nl of via Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste
ontwikkelingen: https://www.facebook.com/bbqenbier

Aankomende evenementen

Lees ook: