Demodag Jahn

1 min leestijd

Hillegom – Zaterdag 24 juni was er even een dipje in het zomerweer, maar daar was binnen in de Vosse niets van te merken. Daar gaven de turnsters en ritmisch gymnasten van Jahn hillegom een gave show voor alle ouders en alle belangstellenden. Het thema was ‘Zomer’, dus alle demo’s werden gedaan op lekker vrolijke en zomerse muziek. In de afgelopen paar weken was hard geoefend om de dansen precies tegelijk te laten gaan, de hoepels en ballen die gegooid werden ook weer op te vangen, en om nieuwe sprongen, radslagen, koprollen op de balk en salto’s te laten zien. Alle jeugdgroepen hebben een supermooie show gegeven waarbij duidelijk te zien was dat ze veel plezier hadden.

En aan het einde van de demodag hebben de gymnasten én zelfs sommige ouders Sporthal De Vosse letterlijk op z’n kop gezet. Omdat het toevallig internationale handstand-dag was, is Jahn met zo veel mogelijk mensen tegelijk in handstand gaan staan.