°C
zondag 14 juli 2024

Mamacafé in Speeltuin Jeugdland

Hillegom – Elke eerste dinsdag van de maand, van 10:00 – 12:00 uur, is er in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) het Mamacafé; een ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn. Onder het genot van een kop koffie spreken we met elkaar over onze kinderen, over opvoedvragen en maandelijks wordt een toepasselijk thema gekozen dat door een deskundige nader wordt toegelicht. 

Op dinsdag 4 juli zijn we te gast bij Speeltuin Jeugdland (Sportlaan 86). Natuurlijk is er ook deze keer iemand van het CJG aanwezig. Kom gezellig van 10:00 – 10:30 uur koffie drinken in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). Om 10:30 uur vertrekken we naar de Speeltuin Jeugdland (Sportlaan 86). Neem je baby of peuter mee! Aanmelden is niet nodig. In samenwerking met het CJG.

Dinsdag 4 juli | 10:00: Koffie drinken in de Bibliotheek; 10:30 – 12:00 uur: Speeltuinbezoek | Gratis

Aankomende evenementen

Lees ook: