°C
woensdag 24 juli 2024

Inschrijving Hillegomse Huttenbouw

Hillegom – Het is bijna zover: de Hillegomse Huttenbouw 2017! Van 14 tot en met 16 augustus wordt er op het SDO-terrein een nieuwe wijk in Hillegom gebouwd: het huttendorp. Vorig jaar startte we klein met ongeveer 50 kinderen, dit jaar is er plaats voor 200 kinderen! In drie dagen tijd bouwen de kinderen, onder begeleiding van circa 50 vrijwilligers, in groepjes van vijf kinderen een hut. Op dinsdagmiddag volgen de kinderen twee workshops.

Inschrijven

De kosten voor de Huttenbouw bedragen €25 per kind, hiervoor krijgen ze een keer avondeten, tussendoortjes, workshops en natuurlijk het materiaal voor de hutten. Aanmelden kan op zaterdag 1 juli 2017 vanaf 10:00 via de website: http://hillegomsehuttenbouw.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement.

Vrijwilligers

Natuurlijk kan de Huttenbouw niet plaatsvinden zonder enthousiaste vrijwilligers. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar tussen 12 en 16 augustus en wil je een groep kinderen de tijd van hun leven bezorgen? Meld je dan snel aan via eerdergenoemde site! Wil je eerst wat meer informatie dan kan je altijd bellen met Richard Grimbergen: 0610704075 of een mail sturen naar info@hillegomsehuttenbouw.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: