°C
zaterdag 13 juli 2024

Opvoering musical ‘Wij Winnen’

Hillegom – Dit jaar is het Fioretti College Hillegom gestart met een theaterklas. Een groep leerlingen die er voor kiest om iedere week dans-, zang- en acteerlessen te volgen naast het normale lesrooster. Na een periode van bijna tien maanden repeteren is de groep naar elkaar toe gegroeid en willen zij graag de musical Wij Winnen voor u spelen. O.l.v. regisseur/docent Willem-Jan Kinds is er hard gewerkt aan de voorstelling die zij maar liefst vijf maal gaan spelen. Voor drie voorstellingen zijn kaartjes te reserveren waarbij u van harte welkom bent.

De musical heet ‘Wij Winnen’. Het is het verhaal van twee scholen in de Verenigde Staten van de jaren ’50, die het tegen elkaar op gaan nemen op het jaarlijkse koorconcours. Op de ene school is een prima koor waarbij de verwaande Shanon de leadzangeres is. Op de andere school is helemaal geen koor en moet er dus geïmproviseerd worden. De muziekdocenten van beide scholen worden verplicht er voor te zorgen de wedstrijd te winnen.

Kortom een spannend verhaal met veel zang, dans en drama, maar ook de nodige humor.

De voorstelling worden gespeeld op 22 juni (19.30 uur), 23 juni (19.30 uur) en 24 juni (19.30 uur) in het Forum van het Fioretti College aan de Van den Endelaan 5a in Hillegom. Kaarten à €2,50 zijn te reserveren op www.fioretti.nl

 

 

 

Aankomende evenementen

Lees ook: