°C
dinsdag 23 juli 2024

Mantelzorgers gezocht voor interview

Hillegom/Lisse – De Rekenkamer Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout voert een onderzoek uit naar mantelzorgondersteuning in deze gemeenten. De Rekenkamer is een onafhankelijke onderzoeksinstelling die kijkt of het beleid van de gemeenten goed wordt uitgevoerd. Dit onderzoek wordt voor de Rekenkamer uitgevoerd door RadarAdvies.

Om een goed beeld te krijgen van wat mantelzorgondersteuning betekent voor mantelzorgers, is aan alle mantelzorgers die zichzelf geregistreerd hebben bij WelzijnsKompas (Lisse en Hillegom) of Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout gevraagd om een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen mantelzorgers hun ervaring delen, om ervoor te zorgen dat mantelzorgondersteuning in de gemeenten zo goed mogelijk georganiseerd wordt. Wij zijn ook benieuwd naar de ervaringen van mantelzorgers die zich niet geregistreerd hebben bij één van deze organisaties.

Bent u mantelzorger, maar bent u niet geregistreerd bij WelzijnsKompas of Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout? En wilt u uw ervaring met ons delen? Neem dan contact op met Laila Hanzouli van RadarAdvies, via 06-54381693, of L.Hanzouli@radaradvies.nl. Laila zal dan met u een afspraak maken om u telefonisch een aantal vragen te stellen over mantelzorgondersteuning. Dit telefonisch interview duurt hooguit 15 minuten.

Aankomende evenementen

Lees ook: