°C
maandag 15 juli 2024

Volop prijzen op turntoernooi

Hillegom – In het Pinksterweekend deed de turnselectie van GV Jahn met wel 25 turnsters tussen de 7 en 15 jaar mee aan de Haagse Bosan Cup, een turntoernooi in Den Haag dat drie dagen duurde. Het leukste aan deze wedstrijd voor alle meisjes is dat ze op ieder toestel prijzen kunnen winnen, en dus niet – zoals normaal – alleen op de meerkamp van alle vier de toestellen. Dat zorgt voor een zeer ontspannen sfeer, want als één toestel even niet zo goed gaat, kan de turnster vol goede moed naar het volgende toestel om het daar opnieuw te proberen.
 
In dit weekend hebben alle meisjes erg goed geturnd op de toestellen sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer. Bij sommigen ging het zelfs zo goed dat ze medailles wonnen op de meerkamp en op de diverse toestellen. In totaal zijn er 21 prijzen door de Jahn-turnsters gewonnen. Voor de winnaar van de meerkamp was er per categorie een beker, en Ilena Beelen (8 jaar) en Roosmarijn Fledderus (12 jaar) mochten beiden een beker in ontvangst nemen! Het was dus een erg geslaagd weekend zo aan het einde van het wedstrijdseizoen.

Aankomende evenementen

Lees ook: