°C
dinsdag 23 juli 2024

Pro Wrestling Holland live

HILLEGOM – Pro Wrestling Holland (PWH) houdt op zondag 18 juni 2017 PWH Live: Summerheat, de sensationele zomershow in OJC Solution in Hillegom. Tijdens deze show staan er kampioenschappen op het spel en gaat de show verder waar het in maart is geëindigd. 

Pro Wrestling Holland

Pro(fessional) wrestling is een combinatie van sport en spektakel dat vanuit Amerika naar Europais overgewaaid. De grootste en meest bekende worstelfederatie is de WWE (World Wrestling Entertainment), bekend door supersterren zoalsHulk Hogan en Dwayne “The Rock” Johnson. Miljoenen fans kijken elke week naar deze worstelshows vol drama, spanning en actie. Ook in Nederland is het pro wrestling fenomeen aanwezig. 

PWH is de oudste worstelfederatie van Nederland en heeft in zijn lange geschiedenis vele grote namen uit het Nederlandse showworstelen gezien. Een daarvan is huidig WWE-ster Aleister Black, die onlangs in Rotterdam als WWE-ster was te zien. Hij was vanaf het begin een sleutelfiguur van PWH en noemt hij zijn thuisbasis voor Nederlands pro wrestling. Ook Duits worstelkampioen Jurn Simmons, BN’er Emil Sitoci en Tengkwa worstelen hier regelmatig. Daarnaast heeft PWH voormalig WWE-sterren zoals Sabu en Paul London mogen ontvangen. 2017 is het jaar van PWH met meer mainstreamaandacht dan ooit door hun shows op festivals en niet te vergeten hun show bij Holland’sGot Talent die een onvergetelijke indruk bij de juryheeft achtergelaten.

PWH Live: Summerheat

PWH Live: Summerheat transformeert de OJC Solutions in een worstelarena waar de worstelaars het vuur aan elkaar schenen leggen in deze zomershow. Het PWH-bestuur heeft al via social media een grudge match tussen Young Money Chong en Johnny Evers bekend gemaakt. Ook zal Dragan zijn PWH-titel tegen Tengkwa verdedigen. Daarnaast komt ook Jurn Simmons, worstelkampioen in Duitsland, in actie tegen Michael Dante. Andere worstelveteranen en opkomend worsteltalent komen ook tijdens deze zinderende zomershow in actie. Pro Wrestling Holland kondigt de komende dagen andere wedstrijden en nieuws aan via social media en de website.

PWH Live: Summerheat is op zondag 18 juni en kost € 10,-. Voor kinderen tot 12 jaar is het slechts € 7,50. De deuren van OJC Solution gaan om 16.30 open en de show begint om 17.00. Tickets kun je aan de deur kopen of via de website van Pro Wrestling Holland reserveren.

Aankomende evenementen

Lees ook: