MuBo start seizoen 2017/2018

2 min leestijd

Streek – Stichting MuBo zoekt enthousiaste en betrokken deelnemers voor haar twaalfde musicalproductie; Guys and Dolls! Deze productie heeft voor ieder wat wils; van de meest begaafde dansers, tot onontdekt zang of speeltalent, in elke leeftijdscategorie. Swing mee met liedjes zoals ‘Luck Be A Lady’ of ‘Sit Down You’re Rocking The Boat’. Kruip in de huid van gokkers, nachtclubdanseressen of zelfs het Leger des Heils. MuBo zal deze productie bovendien op een toepasselijke locatie in de Duin- en Bollenstreek spelen. Kortom, een ervaring die je niet mag missen!

Na het succes van onder andere My Fair Lady, Aïda, Cats, Man van la Mancha, Jesus Christ Superstar en recent nog Sunset Boulevard gaat MuBo wederom vol enthousiasme door en brengt, zoals altijd op professionele wijze, komend seizoen (2017/2018) drie producties op de planken. De repetities voor Chess zijn alweer volop bezig, maar voor Guys and Dolls kun je je nu aanmelden via www.stichtingmubo.nl. Tientallen enthousiastelingen gingen je voor!

Op vrijdag 16 juni zal de eerste inlooprepetitie van Guys and Dolls plaatsvinden. Deze romantische komedie vertelt over New York in de tijd waarin goed en kwaad, heilsoldaten en gokkers, letterlijk naast elkaar de straat bevolkten. Nathan Detroit organiseert samen met zijn handlangers illegale gokpartijen, maar moet snel op zoek naar geld en een nieuwe locatie wanneer de politie zijn vaste stek ontdekt. Met gokker Sky Masterson sluit Nathan voor een flink bedrag een ongewone weddenschap. Sky moet een door Nathan uitgekozen vrouw meekrijgen op date naar Havana in Cuba. Nathan kiest vervolgens heilsoldate Sarah Brown. Uiteraard verloopt niets zoals het hoort. Zal hij de weddenschap winnen?

Geïnteresseerd? Meld je dan nu vrijblijvend aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bovendien ontvang je dan ook spoedig alle benodigde informatie over eventuele deelname aan deze geweldige voorstelling. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Ervaring in zang, dans en spel is handig maar niet noodzakelijk; iedereen mag meedoen en is van harte welkom bij MuBo. MuBo stelt zich namelijk ten doel om op professionele wijze theatervoorstellingen te maken met spelers uit de Duin- en Bollenstreek. De productie staat daarom onder leiding van een professionele regisseur, zangrepetitor, choreograaf en dirigent, met als doel om het maximale uit de deelnemers te halen. Daarnaast worden de voorstellingen worden begeleid door een orkest en worden de techniek, vormgeving, decor, grime, pruiken, rekwisieten en kostuums door ervaren krachten ontworpen. Daarmee zal ook Guys and Dolls de uitstraling hebben waarmee MuBo de afgelopen 10 producties naam heeft gemaakt.

Speel jij komend seizoen misschien ook in een van MuBo’s prachtige producties? Kijk op www.stichtingmubo.nl en volg ons ook via facebook.com/StMuBo