°C
zaterdag 13 juli 2024

Het Avond4Daagse Journaal 2017

 Hillegom – Het weer begint weer langzaam beter te worden. Tijd om de wandelschoenen aan te trekken en je voor te bereiden voor de Avond4Daagse in Hillegom. Dit doe je uiteraard samen met het Avond4Daagse Journaal.

Van 30 mei t/m 2 juni wordt de jaarlijkse Avond4Daagse gelopen door Hillegom. Jullie kunnen samen met klasgenoten en begeleiders 3, 5, 10 of 15 kilometer lopen. De start en finish zijn op het Henri Dunantplein.

avondvierdaagseOok jaar kan iedereen extra meeleven met de 4Daagse. Voor het eerst is er een echt Hillegoms Avond4Daagse journaal. Hierin krijg je tips, trucs en leuke weetjes over de 4 daagse.

Van 29 mei t/m 2 juni komt er elke dag een nieuw filmpje op www.hillegomonline.nl. Heb jij een leuk liedje of een speciaal verhaal? Stuur dit op naar redactie@hillegomonline.nl en wie weet kom jij in het Avond4Daagse Journaal!

5e aflevering

4e aflevering

3e aflevering

2e aflevering

1e aflevering

Aankomende evenementen

Lees ook: