°C
zondag 14 juli 2024

Vaderdag-actie

HILLEGOM – Voor wie op zoek is naar een origineel Vaderdag-cadeau, kan terecht bij Stichting Vrienden van Oud Hillegom. Geef vader dit jaar een abonnement op “Hangkouserieën”, het tijdschrift van de Vrienden.

“Hangkouserieën” verschijnt driemaal per jaar en staat vol met historische artikelen en berichten over de activiteiten van de stichting die draait op de energie van ruim 50 vrijwilligers.

Het Vaderdag-cadeau is te koop voor slechts 7 euro. Het abonnement stopt vanzelf. Vul het formulier in bij de winkelier en betaal contant of per bank-overboeking. Het eerste nummer van 2017 krijg je meteen mee, feestelijk verpakt. De overige nummers worden verzonden naar vader bij verschijnen.

Deze Vaderdag-actie is verkrijgbaar bij de volgende winkeliers: The ReadShop, Tabakshop Frank Evers, Drogisterij Letschert, Foto De Geus, Spierings Herenmode en Boter-Kaas-Olijven.

Tevens tijdens de Dag van het Kasteel en op dinsdagavonden bij Stichting Vrienden van Oud Hillegom in het Maartenshuis.

Meer informatie

Naast deze Vaderdag-actie organiseert Stichting Vrienden van Oud Hillegom allerlei evenementen. Het volledige evenementenoverzicht is gepubliceerd op de Vrienden-website www.vriendenvanoudhillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: