°C
dinsdag 23 juli 2024

Veilige en affectieve band met je kind

Hillegom – Elke eerste dinsdag van de maand, van 10:00 – 12:00 uur, is er in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) het Mamacafé; een ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook baby’s en peuters van harte welkom zijn. Onder het genot van een kop koffie spreken we met elkaar over onze kinderen, over opvoedvragen en maandelijks wordt een toepasselijk thema gekozen dat door een deskundige nader wordt toegelicht.

Op dinsdag 6 juni, aanvang 10:00 uur, komt wijkverpleegkundige Jose van den Putte van alles vertellen over hechting.

Hechting speelt een belangrijke rol in een gezonde psychologische ontwikkeling van het kind. Een veilige affectieve band biedt het jonge kind bescherming; onveilige hechting vergroot de kans op ontsporingen.

Wil je hier meer over weten?
Loop gezellig binnen, aanmelden is niet nodig. In samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: