Sv hillegom werkt mee aan “hillegom schoon 2017”

1 min leestijd

Hillegom – De afgelopen vier zaterdagochtenden van de maanden april en mei heeft S.V. Hillegom meegewerkt aan de actie “HILLEGOM SCHOON 2017”. Meer dan 100 meisjes en jongens van de O10-, O11-, O12- en O13-junioren hebben aan de actie meegewerkt. 

Na wat informatie te hebben gekregen kon de schoonmaakklus beginnen. Na het uitreiken van hesjes, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar de verschillende locaties.

De locaties rond SV Hillegom, Dorp, Van Nispenpark, Station, Hoftuin, wijk Elsbroek,wijk Meer en Dorp zijn schoongemaakt. De meisjes en jongens waren vooral verbaasd over de grote hoeveelheid blikjes langs de weg.

De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind van De Meerlanden. De meisjes en jongens kregen na het harde werken limonade en een lekker patatje. Hillegom zal haar straatvuil voorlopig weer kwijt zijn dankzij SV Hillegom.