°C
dinsdag 16 juli 2024

SV HILLEGOM 4 WINT KNVB BEKER

Hillegom – SV Hillegom 4 is een vriendenteam dat dit jaar is opgericht. Gedurende het seizoen heeft het elftal diverse wedstrijden gespeeld voor de KNVB beker. Afgelopen zondag is halve finale tegen Koedijk gespeeld.

Een fysiek zeer sterk team echter door twee doelpunten van Christian Nederpel werd de finale gehaald. Vrijdag 19 mei moest Hillegom 4 de finale spelen bij Legmeervogels tegen UNO 2. Onder veel belangstelling werd de wedstrijd gespeeld. Bij een van aanvallen kwam SV Hillegom door Kenny Smit op 1-0.

Na de rust kwam SV Hillegom op dreef en werd uiteindelijk de wedstrijd met 5-0 gewonnen. De aanvoerder Bas Staats kreeg van een van de medewerkers van de KNVB de beker overhandigd. Het seizoen kan nog mooier worden afgesloten als a.s donderdag 11.00 de laatste wedstrijd wordt gespeeld.

Indien SV Hillegom 4 deze wedstrijd winnend weet af te sluiten zijn zij ook kampioen.

Update

Hemelvaartdag Donderdag 25 mei was het bij SV Hillegom een drukte van belang. Het jaarlijkse Marathon Toernooi werd gespeeld. Als klap op de vuurpijl moest SV Hillegom 4 de laatste competitie wedstrijd spelen. Tegen DEM moest gewonnen worden om KAMPIOEN te worden.

Onder grote belangstelling werd de winst uiteindelijk gepakt met een klinkende 7-0 overwinning. Na het winnen van de KNVB Beker en het Kampioenschap werd het seizoen waardig afgesloten.

Aankomende evenementen

Lees ook: