°C
woensdag 17 juli 2024

Filmmiddag: De zevende Hemel

Hillegom – Donderdag 1 juni wordt de hartverwarmende film “De Zevende Hemel” van Job Gosschalk gedraaid. Deze film is een muzikale ode aan liefde en familie!

Maria (Henriette Tol) en Max (Huub Stapel) runnen samen het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel. Als het leven een vervelende wending neemt, nodigen zij hun familie uit. Dan komen oude ruzies en conflicten weer naar boven…

In deze film zien we een groot aantal Nederlandse sterren, o.a. Jan Kooijman, Thomas Acda, Noortje Herlaar en Tjitske Reidinga. Een film vol met Nederlandstalige muziek.

De film wordt om 14.00 uur gedraaid in Solution aan de Van den Endelaan 7 in Hillegom. De deuren gaan een kwartier voor aanvang open. Reserveren is niet nodig.

De kosten bedragen € 3,50 incl. een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met WelzijnsKompas tel: 0252 757100.

Voor vervoer naar en van Solution kan gebruik gemaakt worden van de bus van WelzijnsKompas. Reserveringen kunnen tot uiterlijk 1 dag van te voren gedaan worden op tel. 0252 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: