°C
donderdag 25 juli 2024

Vlag bij Jeugdland gesloopt

HILLEGOM – Vandalen hebben in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei aan de Sportlaan in Hillegom de vlag van speeltuin Jeugdland van de vlaggenmast gescheurd en daar brandgaten in gemaakt. Vervolgens hebben ze de vlag op de straat gegooid. Doordat op de vlag het logo van de speeltuin staat is het kostbaar om deze weer opnieuw te kopen. Van der Linden is heel verdrietig  over het incident. “We werken keihard met een groep vrijwilligers om het gebouw en de speeltuin op te knappen. Daarbij moeten we ieder dubbeltje omdraaien. Dan kom je vanmorgen in de speeltuin om aan de slag gegaan en het eerste wat je ziet is de vlag die als een hoop vuil op de straat ligt, Dan zakt de moed je toch in de schoenen”. Een buurtbewoonster is rond 02.00 uur wakker geworden vanwege een hoop herrie. Volgens van der Linden hoorde zij een groep jongeren lawaai maken en is ze gaan kijken. Ze heeft de jongeren echter niet duidelijk kunnen zien. Indien men informatie heeft over de vernieling wordt men verzocht contact op te nemen met de voorzitter van de speeltuin via email acornelissen@snelnet.net.

Aankomende evenementen

Lees ook: