°C
dinsdag 16 juli 2024

Huldiging van de Hillegomse Sportkampioenen

Hillegom – De gemeente Hillegom organiseert in samenwerking met SportSupport (buurtsportcoaches) de huldiging van de Hillegomse sportkampioenen. Alle jeugdteams en jeugdige individuele sporters, sportend of woonachtig in Hillegom, die in het tijdsbestek van 22 juni 2016 tot en met 27 juni 2017 een kampioenschap hebben behaald worden opgeroepen zich aan te melden voor deze avond. De huldiging zal op woensdag 28 juni plaatsvinden van 19.00 – 21.00 uur bij SV Hillegom.

U kunt nog een paar dagen uw verenigingteam(s) en/of individuele leden opgeven die in bovenstaand tijdsbestek kampioen zijn geworden. Dit geldt voor alle jeugd die per bond nog in de jeugdcategorie vallen. Wij vragen u de naam (team), behaalde prestaties en bijzonderheden aan ons door te geven. Graag voor 22 juni 2017. Aanmeldingen kunt u sturen naar Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl

Het is een goed gebruik dat de nadruk wordt gelegd op de jeugdkampioenen, maar daarnaast wil de gemeente ook graag aandacht besteden aan opmerkelijke andere (sport)prestaties.

De gemeente wordt daarom graag geattendeerd op:

  • seniorenteams met opmerkelijke prestaties;
  • opvallende vrijwilligers binnen de sport(clubs);
  • en uitzonderlijke sporttalenten

Bij deze categorieën hoeft u niet alleen aan uw eigen sport te denken. U kunt diegene aanmelden die voldoet aan deze criteria via sboonstra@sportsupport.nl 

Aankomende evenementen

Lees ook: