°C
zondag 14 juli 2024

Gratis cursus Klik & Tik

Hillegom – Klik & Tik is absoluut een basiscursus voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil. U leert de computer gebruiken, omgaan met het internet, werken met e-mail en social media. De cursus bestaande uit vijf bijeenkomsten vindt plaats op dinsdag 23 & 30 mei en 6, 13 & 20 juni, van 13:00 – 14:30 uur in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). U wordt begeleid door medewerkers van de Bibliotheek. Aanmelden voor de gratis cursus kan aan de balie van de Bibliotheek of via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Internet en de computer worden steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via het internet. Maar wat als u dat moeilijk vindt? Bij de Bibliotheek kunt u gratis de cursus Klik & Tik volgen. Tijdens de bijeenkomsten gaat u zelfstandig in een kleine groep aan de slag en aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat. U hoeft geen examen te doen.

Dinsdag 23 & 30 mei, 6, 13 & 20 juni | 13:00 – 14:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: