°C
zondag 14 juli 2024

Vrijwilligers voor duofiets gezocht

Hillegom – WelzijnsKompas locatie Hillegom krijgt binnenkort een Duofiets. Hiervoor zijn wij op zoek naar sportieve vrijwilligers, die het leuk vinden om samen met mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen tochtjes op de Duofiets te maken.

Als bijvoorbeeld in de lente de bollenvelden weer in bloei staan is het heerlijk om al fietsend samen te genieten van de omgeving. Op de Duofiets zitten bestuurder en gast gezellig naast elkaar. Onze ervaring is dat onze vrijwilligers hier net zoveel plezier aan beleven als onze gasten. De Duofiets is voorzien van elektrische trapondersteuning en versnellingen, die het fietsen gemakkelijk maken. De gast trapt mee naar vermogen.

Wij zoeken…
Wij zijn op zoek naar mensen uit Hillegom of eventueel uit Lisse, met een goede conditie die geregeld een dagdeel beschikbaar zijn om met iemand een fietstochtje te maken. Afhankelijk van de beschikbare tijd kan men zich aanmelden voor bijvoorbeeld een ochtend per week of om de week. Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek en een proefrit om vertrouwd te raken met de Duofiets.

Teven zijn wij voor dit project op zoek naar een coördinator. Zowel mensen uit Hillegom als uit Lisse zijn hartelijk welkom.

Interesse? Vragen?
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met WelzijnsKompas, Marian Zirkzee telefoonnummer: 0252 – 757 100, of stuur een e-mail: m.zirkzee@welzijnskompas.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: