°C
dinsdag 16 juli 2024

1-2-3…..4 daagse Hillegom

Hillegom – Tegelijk met de avondvierdaagse Hillegom (30 mei tot en met 2 juni 2017) hebben wij ook de “1-2-3…..4 daagse Hillegom”. De afstand van 3 km is geschikt voor de oudere doelgroep, mensen met een beperking en voor een ieder die hieraan wil deelnemen. Je kan je voor 1, 2, 3 of 4 dagen opgeven.

Iedereen kan meedoen. Lopend met of zonder rollator en ook zij die in een rolstoel zitten. Elektrische rolstoelen en scootmobiles kunnen helaas niet meedoen. Het is fijn wanneer een deelnemer zelf voor begeleiding kan zorgen, maar lukt dit niet of niet alle dagen dan zoekt Welzijnskompas begeleiding (vrijwilligers).

De deelnemers worden om 18.00 uur welkom geheten in het Pluspunt met een kop koffie (Henri Dunantplein, Hillegom) en om 18.15 uur is de start. Wanneer je één dag meeloopt betaal je 2 euro en wanneer je twee of meer dagen meegaat dan betaal je 4 euro. Wanneer je vier dagen op rij meeloopt dan ontvang je na afloop een mooie een medaille.

De 1, 2, 3-4 daagse Hillegom is een gezamenlijk initiatief van PCI, Avondvierdaagse Hillegom, Welzijnskompas en de buurtsportcoaches Hillegom. 

Aanmelden kan via de facebookpagina van 1,2,3-4 daagse Hillegom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sandra Boonstra, 06-15691790, sboonstra@sportsupport.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: