°C
donderdag 25 juli 2024

Kinderfilm: Trolls

HILLEGOM – 22 april kinderfilm! Elke maand in jongerencentrum Solution (Van den Endelaan 7, sportpark de zanderij) wordt er op groot scherm een leuke film gedraaid. De film is toegankelijk voor de groepen 1 t/m 8. De film begint om 14.00 en vanaf 13.30 zijn we open. Houdt er wel rekening mee dat volwassenen i.v.m. de beschikbare plaatsen niet kunnen blijven. Tijdens de pauze krijgen de kinderen een zakje chips en limonade gratis.

De film van deze maand is op 22 april: Trolls

Prinses Poppy is de optimistische leider van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het onwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten.

De entree is €2, inclusief een zakje chips en limonade. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar bij jongerenwerk Welzijnskwartier Hillegom, Richard Grimbergen, 0610704075 of kijk op https://www.facebook.com/jongerenwerkhillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: