°C
woensdag 24 juli 2024

Zorg voor een ander, zorg voor jezelf

Hillegom – In samenwerking met Maatschappelijk Werk ‘Kwadraad’ gaat WelzijnsKompas Hillegom-Lisse weer de cursus “Zorg voor een ander, zorg voor jezelf” geven.

In de cursus leren mantelzorgers hoe ze hun grenzen kunnen herkennen en bewaken en hoe ze hulp kunnen vragen. Ze leren van elkaar door het delen van ervaringen en tips en het is een waardevolle gelegenheid om andere mantelzorgers, lotgenoten, te ontmoeten. De cursus bestaat uit 5 middagen en is gratis voor mantelzorgers uit Lisse en Hillegom!

Mantelzorgers zorgen voor een naaste met wie ze een persoonlijke band hebben. Dan kan het lastig zijn een goede balans te vinden tussen de zorg voor die naaste en de zorg voor zichzelf. Het tijdig stellen van grenzen speelt een grote rol bij het voorkomen van overbelasting.

Data           : woensdagmiddag 10-17-24-31 mei en 7 juni 2017
Tijdstip        : 13.30-15.00 uur in ‘De Bolster’ Grachtweg 38 in Lisse

Voor meer informatie en aanmelden: bellen of mailen met WelzijnsKompas Hillegom-Lisse tel. 0252 – 757 100 of e-mail: m.wagemans@welzijnskompas.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: