°C
donderdag 25 juli 2024

Concert Cantiflora

Hillegom – Op vrijdag 7 april 2017 geeft het Mannenkoor Cantiflora om 20.00 uur in de Maartenskerk te Hillegom een concert. De deuren zullen op die avond om 19.30 uur worden geopend.

Het beloofd een prachtige avond te worden met fantastische muziek. Het programma bestaat uit een veelkleurig repertoire. Uiteraard ontbreekt de Slavische muziek niet. Er zit een monumentaal Slavisch werk bij, te weten Da Ispravitsia van Bortniansky.

Het gehele repertoire is zeer afwisselend te noemen, met werken van Albert de Klerk, Mozart, Vangelis, Verdi, Eric Clapton en nog vele anderen. Voorts is het ook zo, dat de afwisseling in het programma nog wordt vergroot met muzikale intermezzo’s van pianist Frederic Voorn, die een eigen compositie ten gehore gaat brengen en Mirna Ackers, een Hillegomse, die de dwarsfluit bespeelt.

De Algehele muzikale leiding van deze avond ligt in de handen van de dirigent van Cantiflora, Frederic Voorn. De kosten van dit concert bedragen €8.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Cantiflora en bij de Maartenskerk.

Ik wil U vragen vrijdagavond 7 april a.s. in uw agenda te reserveren.

Aankomende evenementen

Lees ook: