Grote Prijs van de Bollenstreek weer van Start

1 min leestijd

Hillegom/Streek – Ben of ken jij een getalenteerde muzikant, singer-songwriter, rapper, producer of speel je in een geweldige band en kom je uit de Rijn-, Duin- en Bollenstreek? It’s your time to shine, want vanaf 1 april aanstaande openen de inschrijvingen voor de Grote Prijs van de Bollenstreek zich weer. Tientallen artiesten (vooralsnog zonder platencontract) zullen in het najaar strijden om de vele prijzen en de eer, verspreid over vijf voorrondes, een halve finale en een grande finale in Gebr. De Nobel (Leiden).  

Elke uithoek van de popmuziek is welkom – van country tot death metal en van palingsound tot dubstep – zolang het materiaal maar zelfgeschreven en/of gecomponeerd is. Andere vereisten zijn onder meer een scherpe persfoto, een (Nederlandstalige) bio en geluidsopnamen van goede kwaliteit.  

Na het sluiten van de inschrijving op 31 juli (tijd zat dus om je repertoire een boost te geven!) zal de jury zich buigen over de ingezonden opnames en een selectie maken voor de voorrondes die ook dit jaar zullen plaatsvinden in verschillende poppodia verspreid door de regio.  

Wie weet sta je straks voor een volle Qbus (Leiden), Duycker (Hoofddorp), Solution (Hillegom), Ex-Voto (Voorhout), Fascinus (Sassenheim) of Scum (Katwijk). En misschien, als je de jury en het publiek weet te overtuigen, wordt je in december in Gebr. De Nobel (Leiden) gekroond tot ‘Beste act van de Bollenstreek’ en win je daarbij een boordevol prijzenpakket.

Inschrijven kan vanaf 1 april tot 31 juli 2017, via de website van de Grote Prijs van de Bollenstreek of, lekker makkelijk, via Facebook.