°C
dinsdag 16 juli 2024

Vriendinnendag bij sv Hillegom

Hillegom –  Op woensdag 29 maart a.s. organiseert de meisjesafdeling voetbal van sv Hillegom in samenwerking met “Hillegom In Beweging” van 14.00 tot 16.00 uur een vriendinnendag voor alle meisjes van 6 t/m 12 jaar.

Tijdens dit evenement kunnen de meisjes op een leuke en sportieve manier kennismaken met de voetbalsport. Voetbal is zeker iets voor meisjes, want bij sv Hillegom zijn er 8 dames- teams die in de competitie voetballen en bij de jongste jeugd voetballen tientallen meisjes met de jongens mee.

De spelletjes op deze speciale meidenmiddag worden begeleid door voetbalsters uit de hoogste meisjes- en damesteams van sv Hillegom en na afloop krijgen alle deelneemsters een goodiebag als herinnering aan de leuke voetbalmiddag. Meisjes die zin hebben in een gezellig middag voetballen, kunnen zich voor of op 22 maart a.s. aanmelden bij de buurtsportcoach Sandra Boonstra. Haar e-mailadres is: sboonstra@sportsupport.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: