°C
woensdag 24 juli 2024

“Zorgmarkt” bij het Alzheimer Café

Hillegom – Op Dinsdag 21 maart 2017 is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Bollenstreek bij ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt. Het wordt een indrukwekkende avond met als onderwerp “Zorgmarkt”. Zorg voor nu of voor later? Welke vormen van zorg zijn er tegenwoordig allemaal? Waar heb ik recht op? Belangrijk is dat er zorg wordt geboden die bij u past. Op een interessante en speelse wijze geven wij hier antwoord op.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mantelzorgers, familieleden, en mensen met dementie en andere geïnteresseerde. Er zijn professionals aanwezig waar men terecht kan met alle vragen rondom dementie. De vrijwilligers zorgen voor een warm welkom.

Het Alzheimer Café Bollenstreek vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom. ‘t Pluspunt is daarvoor geopend vanaf 19.00 uur. De avond wordt muzikaal begeleid. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de WelzijnsKompas-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. Een afspraak kan tot één dag van tevoren worden gemaakt via tel. 0252 – 576500.

Meer informatie is verkrijgbaar bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 – 757100 (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 12.30 uur).

Aankomende evenementen

Lees ook: