°C
dinsdag 23 juli 2024

Theatermenu voor mensen met een beperking

Hillegom –  Op dinsdag 21 maart is er in Hillegom een theater voorstelling met diner, een zogenoemd theatermenu. Niet zomaar een theater voorstelling, maar ééntje speciaal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. In jongerencentrum solution (van den Endelaan 7, sportpark de Zanderij) komt de landelijk bekende theater maker Johan Cahuzak een speciale show geven aangepast aan deze doelgroep. Voorafgaand aan de voorstelling zal er een lekkere maaltijd geserveerd worden. Deze maaltijd wordt bereid door jongeren die vanuit jongerenwerk Welzijnskwartier de workshop Kookelekuu gevolgd hebben. Een heerlijke pastasalade zal er gemaakt en geserveerd worden door deze jongeren. Het wordt dus een echt avondje uit. De deuren gaan om 17.30 open en de maaltijd zal rond 18.00 geserveerd worden. Aansluitend zal Johan Cahuzak een grappige, informatieve theater voorstelling geven voor de gasten. Rond 21.30 wordt de avond afgesloten. De entree voor deze avond bedraagt €3. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is reserveren aan te raden. Reserveren kan, door een mail te sturen naar lia@jcsolution.nl met je naam, telefoonnummer en hoeveel plaatsen je wilt reserveren.

Voor informatie kan je terecht bij Richard Grimbergen, 0610704075, richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: