°C
zondag 14 juli 2024

Regiokampioenen turnen voor Jahn

Hillegom – Roosmarijn Fledderus en Fien van Engelen hebben op hun tweede regiowedstrijd de gouden en zilveren medaille in de wacht gesleept. Afgelopen zaterdag hadden zij en drie andere Jahn-turnsters in Amsterdam hun tweede regiowedstrijd, wat samen met de vorige wedstrijd gelijk de plaatsing voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap is. Roosmarijn en Fien zaten erg lekker in hun wedstrijd. Deze jeugd-meiden hadden allebei mooie sprongen over de pegasus, super brugoefeningen, strakke balkoefeningen en een goede vloer. Dat zorgde voor de eerste en tweede plek, waarmee zij zich ook gelijk geplaatst hebben voor de halve finales.

 
Ook de junioren Fleur Goedemans en Pamela van Barneveld hebben een goede wedstrijd geturnd. Bij Fleur ging de balk heel erg goed, maar haar brug helaas een stukje minder. Bij Pamela ging de brug juist heel goed, maar haar balkoefening ging niet hoe zij het bedacht had, ze was wat wankel. Bente Amundsen, senior derde divisie, turnde zoals ze kan. Helaas met een val van balk, maar wel weer een mooie vloer en brug. Of zij zich voor de districtsfinale geplaatst hebben is nog even afwachten.

Aankomende evenementen

Lees ook: