°C
maandag 15 juli 2024

Medailles voor Ritmisch Gymnasten Jahn Hillegom

Hillegom – Zaterdag 18 februari werd in de gymzaal van het Fioretti college in Hillegom de 2e plaatsingswedstrijd ritmisch gym C-niveau gehouden. GVJahn had maar liefst 20 deelneemsters in de verschillende leeftijdscategorieën. De senioren gingen als eerste van start met hun individuele oefeningen, waarbij Rianne Kortekaas goud wist te halen. Daarna volgden de duo’s senioren en benjamins. Bij de senioren vielen Sanne Breij en Sanne Vink net buiten de prijzen met een 4e plaats. Bij de benjamins behaalden Anne van Santen en Emma van Gompel een zilveren medaille met hun oefening zonder materiaal. Daarna waren de individuele oefeningen van de benjamins en pre-junioren met hoepel aan de beurt. Hoewel alle dames hun best deden, waren er nu geen medailles voor Jahn.
In de pauze kon organiserende vereniging Jahn de jury een lunch aanbieden met een warme snack, dankzij snackbar Plaza. Heerlijk die kroketten en kaassoufflés.
In de middag begonnen de duo’s junioren en prejunioren hun oefening met bal en tot slot waren nog de individuele oefeningen van de junioren met knots en lint. Ook dit keer geen medailles, helaas. Het bestuur wil alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun hulp voor-, tijdens en na de wedstijd, zoals de jurymeisjes, lijnrechters, cateringdames, de enthousiaste verkoopsters bij de koek- en zopiekraam en de kaartverkopers

Aankomende evenementen

Lees ook: