°C
donderdag 25 juli 2024

Sporten in de voorjaarsvakantie

Hillegom – De meeste scholen in deze regio (Zuid-Holland) hebben voorjaarsvakantie vanaf vrijdag 24 februari tot en met vrijdag 3 maart 2017. In die week staan de volgende sportactiviteiten op het programma:

Op dinsdag 28 februari is er tussen 15.30-17.30 uur een zaalvoetbaltoernooi in ‘de Vosse’ voor de jeugd tussen de 14 en de 18 jaar. Aanmelden bij Bjornvanhouten@welzijnskwartier.nl of pdebree@sportsupport.nl . Deelname is gratis.

Op donderdag 2 maart is er tussen 13.00-15.00 uur een sportinstuif in ‘de Vosse’ voor de jeugd tussen de 4 en de 15 jaar. Aanmelden is niet nodig, gewoon komen! Kosten voor deelname is 2 euro per persoon. Voor meer informatie kunt u op de facebookpagina kijken van ‘Hillegom in Beweging’.

Aankomende evenementen

Lees ook: